tisdag 5 augusti 2014

Mina tankar

Tanken va att starta Agility officiellt till hösten, men nu har jag valt att inte göra de, vafan vi har hela livet framför oss vrf stressa? jag kommer inte starta förrän han kan gungan, o slalom bättre, o de lär bli till nästa år, o då kan ja slappna av o träna lugnt o stilla ist för att ha pressen att vi ska skynda o allt blir fel, så har de känns nu, så nu blir de ingen off tävling förrän nästa år, vi lär tävla blåbär o möjligen hopp på klubben för att få lite mer tävlings erfarenhet :)

Sen efter helgens lydnads tävling, så har ja tankar på att inte ge upp lydnaden, utan att faktiskt fortsätta köra lydnaden, sålänge olle tycker de e kul :) (dvs inte bli en tråkig robot på plan) o starta mer i lydnaden o satsa på ett LP1 o förhoppningsvis kunna starta 2an som e roligare, sen även fortsätta tävla i rallyn o satsa på RLD N

Så nästa år blir det agility o freestyle, under hösten blir det rally o lydnad :) sen får ja se vad ekonomin säger hur mkt vi kan tävla ;)
så ser våra planer ut just nu iaf, hur ser de ut för er andra? :)


2 kommentarer:

  1. Alice och Charlie5 augusti 2014 kl. 14:45

    Smart att tänka så, man ska ju inte ha bråttom! ;) Ni är jätteduktiga! :)

    SvaraRadera
  2. Vi har haft tävlingsvila under sommaren pga värme och att det behövs ibland helt enkelt. Nu i slutet på augusti drar både agility och ralylydnads tävlingar igång. Vi tävlat agility fram till september sen blir det vila under vintern. Rallylydnad kommer vi köra hela hösten, vintern och våren. För vi satsar på att kunna kvala in oss år 2015. Återstår om vi kommer dit eller ej. Beror helt på hur många tävlingar jag lyckas få in i schemat. Lycka till i rallyn och lydnaden!

    SvaraRadera