söndag 17 juli 2016

Klövje träningen är igång

Till hösten ska vi på en liten vandring, om de bara blir vi 2 eller om ja ska ragga med mig någon till så ja slipper gå vilse xD lokalsinnet är något ja inte äger alls! att ja inte går vilse påväg till brevlådan e ju ett under xD ! vi får se vad ja vågar riskera ;) 
o till nästa sommar, så ska vi upp o fjällvandra med en kompis o hennes hund! råkade halvhastigt bestämma detta i en kommentar på FB ;) men så kan de gå! 


Så  nu när han har en bra väska, är de ju dags o börja träna inför höstens vandring, så idag gick han med ca 1kg i väskan, o de gick utan problem! han låg på nästan hela tiden, o knäpppisen tyckte vi skulle köra drag! yes så han börja galoppera! han har missuppfattat de hela rätt rejält xD i dragselen drar han inte alls! xD jaja söt är han<3 o ligga på får han gärna göra för min del :D så de e bara bra!
blev en tur på 6.5km, en väg vi aldrig gått tsm, ja gick där för många årsen när ja hade en kompis som bodde där omkring ^^ o ja ville slippa alla möten idag så Olle skulle få vila sin lilla hjärna lite :) 


o när vi kom hem så fick ja reda på att vi skulle äta ute idag igen, yes för igår åt vi ute oxå ;) fast ja åt ju ute i fredags oxå men bara på en pizzeria men endå ;) 
igår värdshuset idag slottspaviljongen, riktigt god mat :D !o efterrätten va super! o imorgon åker min lillebror iväg 1år till andra sidan jorden! 1 helt år utan honom... han kommer iaf få uppleva något otroligt roligt :D så glad för hans skull :) 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar