lördag 13 februari 2016

Träning!

Igår kväll hörde Hanna av sig o undra om vi ville ses o träna idag, så kl 11 idag hämtade hon mig så åkte vi till klubben där vi även mötte upp Tove, så vi började med en promenad, för att sedan bygga en liten bana, för att sedan gå ut på lydnads plan o värma upp, o vi körde endel LF o olle va så uppspelt så han skrek, o ja kände hopplösheten att han taggade igång så himla mkt. men han blev tystare o kunde fokusera på våran träning, o vi fick till lite snygg LF o ja ser hoppet i detta moment!

vi körde även igenom vårat HTM program o de gick skit fint! bara en position han inte kan så bra, så den ska vi öva på men alla byten gick skit snyggt! så ska träna på de :D så har vi snart ett tävlings klart program!

körde även inkallning både mot o ifrån agility plan medan dem andra körde, skit snyggt! olle sket i dem andra o lyssnade på mig, vilket kändes super bra då ja vet hur han kan vara när hans älskade Iza är med ;) så de gjorde mig riktigt lycklig :D kanske han har blivit lite vuxen grabb endå ;))

på agility plan lyssnade han skit snyggt när vi körde! första gången gick skit bra :D
andra gången gjorde han en tjuvstart o tog ett varv men kom relativt fort tillbaka o han lyssnade super fint! utan i en sväng så han flöt ut mkt o gör en snurr (ni ser de på videon)
annars e ja super nöjd! körde även slalom o de börjar bli skit snyggt!!! men enbart på höger sida...
vi jobbar vidare på vänster :D

Nu ska vi snart sova o tagg träning i södertälje hallen imorgon :D


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar