fredag 1 januari 2016

Nytt år nya möjligheter

Som varje år står ja här ibörjan av året o peppar till 100, förra året köpte ja massa nya tränings kläder för vi skulle ju bli FIT! slutsats, ja tror vi sprang 2 gånger under ETTÅR(!!)
kanske inge o skryta om? o åkte väl inlines 3-4gånger....

Men så e de nu 2016, o ja börjar fundera över detta år, detta år SKA ja komma igång, ja ska lämna flaskan o gå ut i spåret! nej ja e inte alkoholist, de e cola flaskan som ja ska lämna ;) o nej ja kommer troligen inte lämna den till 100 som ja egentligen hade önskat, men ja ska inte köpa massa under veckorna! ja räknade ihop att under måndag - fredag kunde ja köpa cola o godis för 800kr i MÅNADEN! de e sjukt! o så ska ja inte fortsätta! colan kommer ju ta mig i personlig konkurs xD
o är de någon som ska göra de e de Olle ;) men förhoppningsvis har ja bättre koll på ekonomin så inte de sker ;P
Sen även minska ner skärmtiden(!!) ja sitter för mkt vid dator/mobil/platta, då e de perfekt att gå ut i spåret en stund ist för att FBa ;)

Så MINA mål detta år är att gå ut o springa, börja med halva elljusspåret som är på strax över 2km, de låter lite! men är man i så dålig kondis som mig så behöver man börja där xD för att sedan kunna utöka till hela spåret (vet inte hur långt de är däremot) för nu ska ja klara av o springa, ja ska inte dö efter ett agilitylopp, de e typ där ja ligger idagsläget ;)

Sen blir de även såklart inlines turer till våren, då om olle får välja så e de roligare ^^
sen har ja även beställt en ny dragsele till Olle, så peppa peppa att han tänker lära sig att dra nu så blir de mkt roligare o komma ut o springa :D
Ni som har missat Olles mål för 2016 har ni dem här:
  • Bli bättre på att planera våra träningar och utvärdera dem!
  •  Börja träna in ett snyggare FF!
  • Träna i stökiga miljöer, sätt inte högre krav än ja vet att olle klarar
  • RC !
  • Gungan
  • Fys träna mer med Olle (där mitt mål kommer in i bilden ;D )Inga kommentarer:

Skicka en kommentar