lördag 8 november 2014

Olle tipsar del 2

Idag tänkte olle tipsa om sina favorit leksak i träningen!

Först vill olle tipsa alla där ute om hans absoluta favorit boll, den kan man gå igenom eld för att få!
det är av märket kong, en gumi pip boll, den finns bl.a HÄR att köpa (vi har köpt på djurmagazinet och den lilla av en vän som sålde).
Han gillar dem flesta bollar, men dessa har magi, han tok älskar dem verkligen! så de e ett starkt tips åt alla hundar som gillar bollar, olles röda har han haft i ca 1.5år o används mkt, pipen finkar lika bra som när vi köpte den o de finns inga bitmärken


Sen har vi även små boll-djur med svans, dem piper oxå! är inte lika popis men han gillar även dem!
även dem har han haft i över 1år, inte lika använda, men dem har hållit för olle iaf


En blanding av kampleksak och en boll! i brist på pengar gjorde jag en leksak åt olle, tog 2 hål i en fotboll, klippte sönder en filt o gjorde en fläta, sen drog ja igenom flätan i hålen o knöt!
resultatet av en rolig leksak!

Olle är en hund som är känslig i munen, han är verkligen en retriever på den biten han är lätt i munen, men då ja velat ha kamp som belöning, har vi övat på att kampat o letat kampleksaker som funkar på honom, de har inte varit lätt, då en fleecefläta va för hård, brandslang för hård, vanliga kampleksaker för hårda, sen hitta ja några kampleksaker som va stoppade o fluffiga! dem gillar han :D dem tar han som belöning o gillar att kampa med! så dem rekomenderar vi starkt till den hund som inte tar dem hårdare typerna av kampleksaker, utan vill ha lite mjukare


Inte fluffig, men stoppad o mjuk!


En gummifrisbee, den använder vi oxå som kampleksak, och även kasta iväg den som vanlig frisbee (i belönings syfte)

Sen denna frisbee, den är mer som tränings redskap om man tränar frisbee med sin hund, då olle fångar hårt så har dem vi haft tidigare fått hål av hans tänder, men denna kan han få något hål i men inte allt så vassa hål som på hans andra frisbee! 




Men tänk på att INGEN leksak är håll bar om den ligger framme och hunden själv leker med den o dödar den, då kan dem ha sönder den mest hållbaraste leksaken oxå!






1 kommentar:

  1. Vi kör också på dom där Kong bollarna och zoey gör precis vad som helst för dom! :)

    SvaraRadera