fredag 19 augusti 2016

Tiden efter första besöket

Torsdags va första besöket läs om de här, andra besöket hade vi i måndags den 22, o redan på den korta tiden hade han blivit bättre, de va verkligen en stor sten från mitt hjärta som försvann! att allt skit är värt de, att han kommer bli bra så allt detta är värt de. för de e ingen rolig tid just nu, vi kör mkt nosövningar o tänkarövningar.

men har man en hund som mår bäst av fysiska övningar, springa springa springa e de som gör honom lyckligast, så e de inte kul när han inte får leka o springa som gör honom lycklig... utan bara koppelpromenader, o lättare träning som, benviksmanchetter, bollen, tränar in nya KF beteendet, nosework. Men vi fortsätter såhär, så hoppas vi han fortsätter läka på fint, så han snart kan få vara sitt crazy ja, Olle har iaf lärt mig en sak under våra 4.5år tsm, ta INGET förgivet, endag vänds världen upp o ner o allt känns skit, men vi har kämpat igenom värre tider, så vrf skulle vi inte klara detta? 

De positiva är att Olle hade blivit mkt bättre på den korta tiden mellan torsdag o måndag, nu på måndag ska vi på vårat tredje besök o sen blir de en liten paus då hon ska ha semester, sen får vi se blir väl en tid efter hennes semester, sen får vi se hur de läkt o så. 


Vi längtar tills vi får uppleva detta igen<3


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar