måndag 1 augusti 2016

"du har ju inte lyckas"

Jag har en röst i mitt huvud, ja hör den tillofrån, när den berättar hur jag har misslyckas, för jag har inte lyckas, titta på alla andra, dem duktiga som lyckas! 


Vadå inte lyckas? är lyckas klass 3? är lyckas RLD M? är lyckas SM? vad är att lyckas?
Jag har lyckas med att bygga upp en trasig hund, jag har inte lyckas få honom 100% säker, men så pass säker att han inte flyr i panik när en bil kommer emot oss, jag har lyckas tävlat och tagit RLD N, jag har lyckas tävlat med skit bra känsla i 4 olika sporter, jag har gråtit av lycka, jag har lyckas bygga upp en fin relation mellan mig o Olle, det får jag ofta höra att han o jag har något speciellt, o de stämmer! jag har lyckas få en "döv" hund att lyssna o se de roliga i att lyssna på mig ist för att springa på egna äventyr o hälsa på alla han möter. så JAG HAR LYCKAS, VI HAR LYCKAS!

Fast jag inte har väggen full med rosetter o andra priser, fast de inte tar flera rader att skriva Olles fullständiga namn, fast han inte är något champion, men för mig, så har vi lyckas


Så ni, sänk kraven! prata inte illa om er eller eran hund, nä alla träningar o tävlingar går inte tipp topp, men det är fortfarande eran älskade lilla vän ni har haft en trevlig stund me, för den hade varit just de, trevlig, om inte du bara hade tänkt poäng poäng o mera poäng! så släpp detta, ha kul med eran bästa vän ist!


Jag har drömmar o mål precis som du, jag drömmer oxå om att starta SM en vacker dag, jag drömmer oxå om att komma vidare i våra sporter vi tränar, ja drömmer jag med! o ja stävar efter våra mål ja satt upp längst vägen, men låt inte era drömmar o mål förstöra det roliga i att träna hund!


1 kommentar: