söndag 29 januari 2017

Doftprov

i maj förra året gick vi våran nybörjar kurs i NW sen hade vi hunnit med en tävlings kurs, varit med i en tränings grupp, tränat massor själva i olika miljöer, vilket har givit sånt resultat!

Vi blev hämtade av Jenny som följde med som stöd och filmare, jag va lite nervös, o jag var start nr4 ist för 5 då 1an inte kom. så vi gick bort direkt, vi landade lite i miljön runt omkring, sen fick vi gå in i lilla lokalen där dem satt upp 12 ägg kartonger vi gjorde ett sök på, inga problem sa olle här är den!

med en bra känsla gick vi sedan vidare mot doftprovet, där blev ja lite stressad över att dommaren skulle dra alla regler igen som hon redan hade sagt under samlingen, så ja började tappa olle, men ja började mig ner o klappa honom på bröstet för o fortsätta hålla vår team känsla, o de lyckades ja me!
så när hon sa att vi kunde börja skicka ja ut honom på ett lugnt sök, han söker så fint o pam här e den sa han! ja säger markerat! o utan tvekan, han hade rätt :D 6sek tog de o vi hade 3min på oss :D


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar