söndag 5 oktober 2014

Strängnäs BK

Idag var årets näst sista tävling (rally)
vi kom dit ca 20 i 11, pricka av mig, chillade lite o värmde upp lite gran, sen vid 11 va de dags för banvandring, den kändes som en lätt bana för oss, men hade inga höga förväntningar, utan målet va att han en god känsla när vi går av banan! vi va nr 26 (började på 20) så vi chillade o när den som va före oss gick in började vi värma upp, körde lite moment från banan o de gick riktigt fint.

Sen gick vi in på banan, han hade fint fokus fram till start, men direkt efter start tappa vi den kontakt vi hade... så ja hjälpte honom med ligg, sitt framför 1,2,3 steg bak, gick åt helvete! fattar inte vrf han gör så när vi aldrig har problem med den annars (se filmen)..
aja, -10 fick vi på den iaf. sen kämpa vi oss vidare, stort framsteg han brydde sig inte om konerna i slalom :D de lukta väldigt gått vid sitt gå runt skyllten så där va ja tvungen o röra honom för att få kontakt = DISK...
men annars lukta han lite, o hade dåligt fokus emellanåt, men vi gjorde en helt okej runda endå och jag är nöjd, så vi klarade målet :D va glad när vi går av planen!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar