torsdag 29 januari 2015

Ångest....

Våra dagar e långa, olle åker kl 6 på morgonen o kommer hem vid ca 15.30 på eftermiddagen, han har fullt upp med bus, godis sök och långa promenader, så han lider inte alls! han e trött o nöjd när han kommer hem.

Själv åker jag kl 07.24 om man ska vara exakt ;) o kommer hem till 17 tiden, o då e ja helt slut körd, ja orkar inget.... ibland har ja ork till en längre promenad men oftast blir de en kort kvälls runda...

Jag hoppas detta ska vända snart, ja vill ha energi till Olle, ja vill ta våran långpromenad på kvällen, ja vill kunna träna, ja vill! ja mår dåligt att inte låta honom få sin träning, endå om ja vet att han inte lider av de :((
livet e inte lätt alla gånger...

Men vi får ta de som det är nu, nu vi lediga på fredag (imorgon) så blir mysiga promenader hela helgen nu, blir lite träning oxå men tyvärr inomhus då de e is eller slask överallt... (o olle HATAR att gå i slask så ingen ide o försöka träna i slask!)

Ska även ut på en "lära olle dra runda" läst lite om hur folk gör så nu ska vi inte ge upp så lätt som ja gjort tidigare, utan att acceptera att han inte lär dra dem första gångerna, men förhoppningsvis kommer det med tiden ju mer vi tränar :)
tyvärr känner vi ingen inärheten som kör drag.... för olle drar på när vi har "lock bete" (hahha vet inte vad man kallar de xD)

Så imorgon blir det o filma 3 videos, träning, banken, promenader!
så känns riktigt skönt, men helg nu, så de bara e ja o olle<3


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar